Haber

Böyle bir cevap ne görüldü ne de duyuldu! Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye bomba gönderme

FenerbahçeKayseri’nin spor Galatasaray Lideri Dursun Özbek’in kaldığı otel nedeniyle yaptığı açıklamaya iki kulüp de tepki gösterdi. Sarı-Lacivertliler, “Yukatel Kayseri spor ‘ nin bu akşamki maç için Sn. Dursun Özbek’in otelinde kaldığı açıklandı. Bu bağlamda sadece bizim değil, spor Halkın soracağı 3 soru var: Bu bilgi doğru mu? Eğer öyleyse, etik midir? Bu gündemle akşam maçı nasıl değerlendireceğiz?” Galatasaray, Fenerbahçe’nin açıklamalarına yanıt vererek, “Peki bu kadar düşmek size yakışıyor mu?”

“BU NEDİR BU DOĞRU TUTUM!”

Kayserispor Lideri Ali Çamlı, “Dursun Özbek’in oteli için maçı satacak kadar aşağılık mı davranacağız? Bunu diyenler utansın. Bu nasıl bir ahlaksızlıktır? Kazanırsak iyi, başka bir şey olursa kötü olur” dedi. Böyle şeyleri ancak kafasında olanlar düşünür.” şeklinde bir açıklama yaptı.

“PEKİ, BU KADAR DÜŞMEK YAKIŞIYOR MU?”

Galatasaray’dan gelen yanıt da oldukça ağırdı. Sarı-Kırmızılılar’ın açıklamasında şu ifadelere yer verildi: “Türkiye Futbol Federasyonu, Kulüpler Birliği ve tüm kulüplerin dikkatine… Bazı kulüp tesislerinde Arçelik marka buzdolaplarının kullanıldığı iddiaları acilen araştırılmalıdır! kulüpler deplasmana giderken yakıtlarını Opet’ten alıyorlar, bir an önce ortaya çıksın!Daha da kötüsü son dönemde Beko marka şofben kullanan futbolcuların olduğunu duyuyoruz!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yaşamkent Evden Eve Nakliyat
Tv Tamiri
Başa dön tuşu